torsdag, mars 09, 2006

Naturligvis!

Är det en slump att det allra hetaste i år är byxor med hög midja och att västen åter igen har blivit trendig? I think not, baby puppy! Inom en snar framtid kommer axelvaddar att nylanseras och det nya hårmodet blir stå-lugg a la´ Lili & Sussie.
Allt detta tack vare att jag fyller the big 3 0 senare i år.
Mycket senare.

Jag skulle aldrig ha sagt något...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om det finns nånting som är läskigt, så är det tanken på att behöva ha byxor med hög midja! Gamla gubbar har det, ofta i kombination med hängslen. Inte jag. Och på tjejer brukar höjden på byxornas midja ofta följa åldern, med start ungefär i nedre tonåren; ju högre ålder, desto högre midja.

Karin sa...

Om din teori stämmer borde jag alltså numera köpa byxor med "normal" midja? Men jag köper byxor med låg midja... som tonårstjejerna.
Jag vill inte vara en förvuxen tonårstjej... *ynkel*

Anonym sa...

Det kan ju faktiskt gå olika fort, det där. Jag ser förstås hellre att man som trettioåring-to-be har låg midja, än att en tjugofyraåring har hög midja och ser ut som en tant. Men akta dig för att ha RIKTIGT tonårslåga byxor, bara, för är man trettio är det kanske inte helt samhälleligt acceptabelt med glittriga stringtrosor som kryper upp en decimeter ovanför byxlinningen i ryggen...

Alternativet för att slippa trosproblemet utan att vara tvungen att slänga de där superduperlåga jeansen, är förstås att gå commando.

Karin sa...

Gå commando och leka jag-vill-bli-rörmokare-när-jag-blir-stor!
Nä de superduperlåga jeansen lämnar jag med varm hand till tonårsbrudarna!

Studiomannen sa...

När jag fyllde 30 fick jag ett ishockeyspel.

I år fyller jag 40 och tror att jag får en snowracer.

Ha vilka kläder du vill!