söndag, juli 02, 2006

Joföratteh...

Tänkte bara inflika att inlägget nedan är ett inlägg som jag började skriva, blev avbruten, tappade inspirationen och, som jag trodde tills alldeles nyss, stängde utan att spara.
Något barn måste ha varit vänlig nog att trycka på "publish post" så att alla kunde få se hur ett halvfärdigt inlägg som senare hamnar i papperskorgen kan se ut.

Skönt att de hjälper till lite ibland. Barnen.

Kul.

4 kommentarer:

Ataharis sa...

Ingen fara, det rä nog mest du som känner att det är ofärdigt. Men du, en annan sak: när kommer beskeden från VHS? Jag vet ju att du vet, som också går i väntans tider... :)

Karin sa...

Första urvalet ska skickas ut under vecka 28 och 29 vad jag vet. Blir så nervös att jag nästan kräks bara jag tänker på det...
Vad har du sökt? För du är väl klar med textdesign?

Ataharis sa...

Jag har sökt en påbyggnadskurs på ett år, som ger mig en magisterexamen i kommunikation. I Göteborg. Jag har fått lägenhet och allt, flyttlasset går sista helgen i juli, men jag gör två veckor till här efter det.

Du låter oss väl få veta när du har fått besked? Jag är lika nyfiken som du, om än inte så kräknödig kanske. :)

Karin sa...

Det var ju synd att du inte är kvar på skolan om och när jag börjar, så att jag kunde ha fått vara din personliga igel. Första bästa person som visar mig någon tyo av barmhärtighet kommer att få svårt att gå med mig hängandes runt benen...
Men jo då, jag skriver när jag fått reda på något. Jag lär inte kunna låta bli.