måndag, oktober 31, 2005

Nu vet jag var tandfeén får sina pengar ifrån!

Min man drog ut en visdomstand för ett par veckor sedan. Med visdomstanden lyckades de få med en god bit utav käkbenet också, vilket naturligvis ledde till en hel del komplikationer för hans del. Detta, förutom en hel del smärta, ledde till besök hos käkspecialister och återbesök hos tandläkaren och sjukskrivning. Med andra ord ingen billig historia.

Idag var han på ett av många återbesök och undrade då om han verkligen skulle behöva betala för allt det här? Ok om han betalar för tandutdragningen, men allt det andra då?
Till svar fick han då "Ditt fall ligger för revision just nu och det kan hända att du om några månader får tillbaka pengarna, men ärligt talat tror jag inte att du har särskilt stor chans, då detta inte händer tillräckligt sällan för att klassas som ovanligt"
Tidigare hade han fått reda på att något som detta händer var 3 -4 år på hela kliniken, bland alla tandläkare. Det är medgivandevis ingen enorm klinik, men jag blir ändå nyfiken på vad som är tillräckligt sällan. 10 -12 år? Aldrig?

Tack snälla herr Tandläkare för att du befriade mig för den där onödiga biten käkben, här får du 2000 kr.

Eller som min man sa "I think we're screwed".

Inga kommentarer: